Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

αγνό κρασί για τύπους vegan και όχι μόνο !

αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για φυσικό 100% προϊόν - κρασί, θα πρέπει να ξεκινήσετε με μία εδαφολογική ανάλυση, ώστε να αποκτήσετε τον δικό σας αμπελώνα βιολογικής καλλιέργειας.
Όταν έρθει η ώρα του τρύγου, απευθύνεστε στον οινολόγο για τις απαραίτητες συμβουλές και αναλύσεις και όχι για πρόσθετα. 
Θα πρέπει να αποκτήσετε κατάλληλο εξοπλισμό και για την καθαριότητα του χώρου αλλά και για την επεξεργασία της πρώτης ύλης !

όχι προσβεβλημένα σταφύλια


βρείτε και κάποιες τιμές για βαθμούς και οξύτητες στο www.facebook.com/oinologika

το μόνο που θα πρέπει να γνωρίζετε από την αρχή, είναι πως ο χρόνος ζωής του κρασιού σας δεν διασφαλίζεται, αλλά κάποιοι προτιμούν να απολαμβάνουν φυσικό αποτέλεσμα !!!

περί ορέξεως....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου