Πωλείται ρετσίνι από ρητίνη Πεύκης Χαλεπίου στην Πάτρα
Κάθε καλοκαίρι, η Ελλάδα γίνεται πόλος έλξης τουριστών από όλο τον κόσμο.
Ένα από τα αντιπροσωπευτικά τοπικά προϊόντα είναι και η ρετσίνα.
Για κάποιο λόγο, ίσως από περιέργεια ίσως από γούστο υπάρχουν πολλοί τουρίστες αλλά και ντόπιοι που αρέσκονται στην κατανάλωσή της.
Για πολλά χρόνια η ρετσίνα μεσουρανούσε στο Ελληνικό τραπέζι.
Έπειτα παραμερίστηκε από τα πιο αρωματικά και φινετσάτα κρασιά.
Σήμερα, κάνοντας στροφή στην παράδοση θα λέγαμε ότι η ρετσίνα αποκτά και πάλι οπαδούς.
Αυτό που θα πρέπει ως οινολόγος να σημειώσω, είναι :
ό,τι μας κάνει ευχαρίστηση στον ουρανίσκο χωρίς να επιβαρύνει την υγεία μας, είναι και καλό προϊόν. Ακόμη και αν θεωρείται "λαϊκό".
Δοκιμάστε μία καλή ρετσίνα με γαύρο, φάβα, Ελληνικά τυριά .... και θα αποκτήσουν όλα μία άλλη γεύση.
Προσοχή όμως, η ρετσίνα θα πρέπει να έχει βάση το καλό σταφύλι, την προσεγμένη οινοποίηση και χρήση ρητίνης Πεύκης Χαλεπίου.
Δεν θέλουμε ρετσίνα από κακής ποιότητας σταφύλι ή αρωματισμένο με ρετσίνι ότι κρασί έχουμε για "απόσυρση".
Με το σκεπτικό αυτό για να φτιάξετε μόνοι σας καλή ρετσίνα, μπορείτε να ζητήσετε συμβουλές από εμάς.
Εμείς φροντίσαμε να σας δώσουμε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε ρητίνη Πεύκης Χαλεπίου ακόμη και σε μικροποσότητες και τις γνώσεις μας για σίγουρο αποτέλεσμα.
τηλ. επικοινωνίας 2614000127 - 6958797090 Σιαμπάνη Μαρία - οινολόγος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου