αγαπητοί φίλοι
ο τρύγος του 2018 είναι πρώιμος και κατά τόπους έχουμε προβλήματα με οξειδώσεις.
προσοχή, λοιπόν, άμεσα δείγμα στην οινολόγο για να προλάβουμε την προσβολή, χρησιμοποιούμε αποστείρωση διαλυμένη σε νερό όταν σπάμε το σταφύλι , αν έχουμε σταφύλια χαλασμένα δεν τα χρησιμοποιούμε και αφήνουμε στην κάδη λιγότερες ώρες, αλλά με καλό ανακάτεμα .
Μην ξεχνάτε είναι καλύτερο να ελέγχουμε τον βαθμό και τις οξύτητες πριν τον τρύγο , σε δείγμα σταφυλιών ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ 15 ΗΜΕΡΕΣ νωρίτερα από άλλες χρονιές .
ο τρύγος του 2018 είναι πρώιμος και κατά τόπους έχουμε προβλήματα με οξειδώσεις.
προσοχή, λοιπόν, άμεσα δείγμα στην οινολόγο για να προλάβουμε την προσβολή, χρησιμοποιούμε αποστείρωση διαλυμένη σε νερό όταν σπάμε το σταφύλι , αν έχουμε σταφύλια χαλασμένα δεν τα χρησιμοποιούμε και αφήνουμε στην κάδη λιγότερες ώρες, αλλά με καλό ανακάτεμα .
Μην ξεχνάτε είναι καλύτερο να ελέγχουμε τον βαθμό και τις οξύτητες πριν τον τρύγο , σε δείγμα σταφυλιών ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ 15 ΗΜΕΡΕΣ νωρίτερα από άλλες χρονιές .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου